Velkommen til FLO Haldenkanalen


Book ditt opphold i FLO her

Vi anbefaler at du tar en titt på ofte stilte spørsmål her: https://www.flohaldenkanalen.no/kjekt-a-vite før du bestiller.
Det er en maksbegrensning på 2 sammenhengende overnattinger og maks 4 personer.
FLO er beregnet til 2-4 personer (2 voksne + 2 barn). Det er komfortabelt å overnatte for to voksne, men muligheter for 4 personer hvis dere tåler å ligge trangt eller har med barn.

Legg merke til at plasseringen av FLO varierer gjennom sesongen. I perioden fra 1. mai til 30 september vil FLO ligge oppankret i Rødenessjøen ved Joval Gård, nord for Ørje. I perioden 1. oktober - 1. desember 2022 vil FLO ligge oppankret i Øymarksjøen ved Ørje Brug.

Det er mulig å booke opphold i perioden fra 1. mai - 1. desember 2022.
Booking for 2023 sesongen åpner 1. februar 2023.

Tilleggstjenester

Hilde og Morten på Joval Gård er vertskapet på FLO i 2022 sesongen. Vertskapet på Joval tilbyr bestilling av mat og drikke som kan bestilles som ekstra kostnad. Du får en epost etter bookingen er gjennomført som gir deg oversikt over valgmuligheter for tilleggsbestilling av mat og andre tjenester. Eventuelle tilleggsbestillinger håndteres direkte av Joval Gård.

Fremgangsmåte for booking

Velg dato i kalenderen under. Klikk på knappen "Reserver" for å starte reservasjonen. Fyll inn kontaktinformasjon. Betal med kort.

Tilgjengelige datoer i FLO Haldenkanalen