Velkommen til FLO Haldenkanalen


Book ditt opphold i FLO her

Vi anbefaler at du tar en titt på ofte stilte spørsmål her: https://www.flohaldenkanalen.no/kjekt-a-vite før du bestiller.
Det er en maksbegrensning på 2 sammenhengende overnattinger og maks 4 personer.
FLO er beregnet til 2-4 personer (2 voksne + 2 barn). Det er komfortabelt å overnatte for to voksne, men muligheter for 4 personer hvis dere tåler å ligge trangt eller har med barn.

På samme måte som tømmeret ble transportert via vannveien, er FLO dimensjonert for å kunne sluses gjennom kanalsystemet. Plasseringen i kanalsystemet vil derfor kunne variere fra år til år og etter sesong.
I sesongen 2024 vil FLO ligge oppankret i Rødenessjøen ved Joval Gård, nord for Ørje. Her befinner du deg i et rolig og idyllisk område med naturen som nærmeste nabo.

Det er mulig å booke opphold i perioden fra lørdag 27.4 - søndag 29.9.

Tilleggstjenester

Hilde og Morten på Joval Gård er vertskapet på FLO i 2024 sesongen. Vertskapet på Joval tilbyr bestilling av mat og drikke som kan bestilles som ekstra kostnad. Du får en epost etter bookingen er gjennomført som gir deg oversikt over valgmuligheter for tilleggsbestilling av mat og andre tjenester. Eventuelle tilleggsbestillinger håndteres direkte av Joval Gård.

Fremgangsmåte for booking

Velg dato i kalenderen under. Klikk på knappen "Reserver" for å starte reservasjonen. Fyll inn kontaktinformasjon. Betal med kort.

Tilgjengelige datoer i FLO Haldenkanalen